Új kamera a fedélzeten!

Egy ideje már szemezek a tükörreflexes gépekkel, mivel gyönyörű fullHD videót csinálnak az újak, és mindezt nagyon egyedi képivilággal teszik.

Régóta gondolkodtam, hogy milyet vegyek, hiszen ezen a vonalon a Canon a király, viszont a família ezer éve Nikonos, ami még nem lenne baj, mert ki nem tagadtak volna vagy ilyesmi. :D Csak hát a teljes objektív parkunk Nikon objektívekből áll. :P De év elején jött a megváltás, mert a Nikon kihozta az új sorozatát amiben már eléggé "tehetséges" gépeket vonultatott fel ezen a vonalon is, köztük a D5100-as modellt. Nyár végén pedig úgy érzetem, hogy ideje beruházni erre a kis gépre, másod kamerának.

Mindenképpen jó döntés volt, mert isteni dolgozni vele! Gyönyörű kép, szép nagy mélységélesség, és ráadásul a kis Opteka kamera stabilizátorommal kézen fogva, teljesen olyan mint egy videókamera. :D Az FSHungary-n bele is dobtam a mélyvízbe és hozta amit elvártam tőle. A videó nagyjából szeptember közepén jön ki, amikor majd ti is megleshetitek, hogy mit tud a Nikon D5100.

A képet nagyban itt lesheted meg.