Rólunk

Fiatalokból álló elhivatott média csapat vagyunk, minden feladatra megvan az ember aki ért hozzá, legyen szó videóról, vizuális effektezésről, grafikai dizájnról, honlapkészítésről vagy bármi hasonlóról.

Az, hogy fiatalokból áll a csapat úgy gondolom, hogy az előnyünkre válik, hiszen mindannyian szeretjük csinálni amit csinálunk, folyamatosan képezzük magunkat és igyekszünk mindig a legújabb trendeknek megfelelő anyagot gyártani a megrendelőknek.

Az évek során olyan neves cégekkel dolgoztunk és dologzunk együtt mint a Red Bull Hungária Kft, a Pick Szeged Zrt, az Austrotherm Kft. vagy a Sofitel Budapest, csak hogy a nagyobbakat említsük. A hosszútávú munkakapcsolat vélhetően az elégedettséghez vezethető vissza.

A kamerás felszerelést folyamatosan bővítjük és fejlesztjük. Rendelkezésre ál kétl full HD kézi kamera és két full HD extrém sportokhoz kifejlesztett testre erősíthető kamera, ezekhez állvány, hangszett, videólámpák és gyakorlatilag minden amire egy forgatáson szükség lehet.

Küldetés

A küldetésünk az, hogy minőségi média anyagokat gyártsunk elérhető árakon. Nem egyszer találkoztam már olyannal, hogy egy 90-es évek stílusában vágott "gagyi" videóért irdatlan összegeket fizettettek ki egy céggel. Kevés ma az olyan stúdió Magyarországon akik képes igényesen nyugati trendeknek megfelelő videóanyagot összerakni, és remélhetőleg mi ezen kevesek közé tartozunk. De beszéljenek helyettünk a referenciáink és döntsd el magadnak. :)

Termékek, Szolgáltatások

Videó felvétel, vágás, VFX
Fotóanimáció készítés
Honlap készítés, karbantartás
Grafikai tervezés
Fotózás