Veszprém Zenemelet by Red Bull

A Red Bull egyik fő célcsoportja az egyetemista korosztály. Így időről időre mindig kitalálnak nekik valami jó kis eseményt amin részt vehetnek. Ezeket általában jó hangulat és hatalmas bulik szokták jellemezni.

A zenemelet fő gondolata az, hogy szintenként szerveznek egy mini koncertet a kollégistáknak ami éjfélig ráhangolja őket az esti bulira. Tökéletes kikapcsolódást bizítosít a közeledő vizsgaidőszak előtt.

A videót nyitó elgondolás, hogy úgy nézzen ki mintha a biztonsági kamerák vennék a placcot, már régóta megszületett a fejemben, csak soha nem volt megfelelő rendezvény ahová ezt be tudtam volna illeszteni. Itt azomban tökéletesnek bizonyult az alaklom, mivel nagyon erős kontrasztot állít az üres folyosók és az ugyanonnan felvett buli képei. Csupán a képek összefésülése jelentett némi kihívást, hogy ne lehessen észrevenni, hogy időben nem ugyanakkor készültek a felvételek.

A jó megfigyelő még azt is észreveheti, hogy amikor a kamera „kilép” a biztonsági kamerából, a kép egy pillanatra behullámzik, mintha egy lencsén lépnénk keresztül. Mert mi figyelünk a részletekre ugyebár. :D

Feltöltés dátuma: 2010.11.12.

Megrendelő: Red Bull Hungária Kft.